Петър Домусчиев

“Най-добрият начин да видиш бъдещето е като го създадеш”
Истинският прогрес се постига само когато споделяме и предаваме знанията и уменията си, само когато обучаваме и развиваме таланти и само когато инвестираме истински в тези които идват след нас. Помагайки на хората да се подобрят, да успеят и да живеят щастлив и пълноценен живот е най-голямата следа която можем да оставим зад себе си. Така се постига еволюция.

Петър е създател и управител на фирма PD Consulting в България, която се занимава с обучения в сферата на трейдинга на акции и фондови пазари.
Петър също е управляващ съдружник на Франклин Кови България. Преди 2016 той 12 г. работи и живее в Съединените Щатите, където изгражда кариера във Форчън 500 компании в сферата на туризма и хотелиерството. Петър идва с огромен опит на най-високо световно ниво в сферата на бизнеса, мениджмънта и лидерството. Паралелно той се занимава с инвестиции в акции на фондовите пазари от 7 години и с доброволческа дейност.

В Съединените Щати, той е мениджър, коуч и трейнър на отдел с 400 служители в един от най-елитните 5 звездни мега курорти на планетата Wynn Resorts в Лас Вегас. Там той е обкръжен от най-добрите експерти и таланти в сферата на туризма/ обслужването и става част от този елитен клуб като се учи, изгражда и перфекционира като личност и като лидер. Петър има доказани качества в това да постига желаните резултати и да надвишава очакванията свързани с клиентите и персонала. С поведението и страста си той успява да допринесе към спечелването на всички най-престижни награди на хотелиерската индустрия за Wynn Resorts, както и да ги задържи 7 години подред.

Петър също работи и в хотелите от веригата Starwood (Sheraton Atlanta, W Hotel Seattle), Grand Hyatt Hotel Seattle както и във великите Four Seasons Hotels в Las Vegas, където управлява 100 случители.

Във Four Seasons Hotels той е член на борда за стратегическо мислене за хотела, където допринася с идеи за максимизиране на печалбите, разрастването на бизнеса и постигането на свръх резултати и „щури“ алтернативи.

Страстен, вдъхновяващ, харизматичен и амбициозен Петър е утвърден професионалист. Той е земен и скромен, но изключително сериозен когато става въпрос за целите и мисията му. Той иска да остави своята следа като предава ценният си опит и знания, вдъхновявайки другите. Безцените му знания и интуиция в това да открива и развива талнтливи служители, както и способността му да преизпълнява целите си свързани с желаните резултати го правят ценен актив в нашият екип.

7-те Навика на Високоефективните Хора са неизменна част от личния и професионалния живот на Петър. Той дълбоко вярва и живее според тях, и ги вижда като доказан инструмент за сигурен успех без значение от начинанието с което се захваща.