Да водиш със скоростта на доверието


Да водиш със скоростта на доверието

Случва ли се в компанията Ви да има проблеми свързани с текучество, недобра работна среда, недоверие към мениджмънта, бюрокрация и забравяне към какво се стремите като екип ? Кои са истински важните цели ? Осъзнавате ли, че липсата на доверие вътре в компанията в крайна сметка се усеща и навън ? Започва да се разпростира и сред Вашите партньори, доставчици и клиенти.

Институтът ни в САЩ осъществи изследване сред клиентите на FranklinCovey и се оказа, че 10% повишаване на доверието в службата влияе с цели 36% за увеличаването и удовлетворението на служителя и положотелната му работна нагласа. А най-сериозната реклама за фирмите са нейните служители!

Този семинар е двудневен и ще ви научи колко е ценно да се гради култура на високо доверие в организациите с цел по-добро сътрудничество, по-качествена екипна среда и по-високи резултати за бизнеса. В ситуации на несигурност, промени, сливания и придобивания, както и кризи, доверието се оказва този фактор, който може да изиграе ключова роля за успеха или неуспеха на всяко начинание.

SOT

Основни теми и ползи от обучението:

  • „Способността да се изгражда, възстановява и разпростира доверие е ключова компетентност в глобалната икономика.“ – Стивън М.Р. Кови
  • Как да анализирате и възстановявате намаляващата „банкова сметка“ свързана с липсата на доверие
  • Как да спомогнете за по-градивна организационна култура основаваща се на доверие и висок морал
  • Как да увеличите собствената си автентичност и отговорно поведение чрез персонализирания Отчет за доверие
  • Участниците в семинара ще научат кои са 13-те поведения на доверие и как да ги практикуват и използват за по-голямо влияние и надеждност

За кого е семинарът?

  • За мениджъри на екипи или ръководители на цели фирми.
  • За хора, които посредством езика на доверието и личния пример се стремят да бъдат лидери, на които останалите искат да подражават.

Kакво получавате?

  • Основен учебник с know-how включващо топ методи и поведения за изграждане на доверие.
  • Карти с упражнения и примери.
  • Сетификат от FranlinCovey USA за успешно завършен курс.
  • Сертификатът се признава и е разпознат в над 150 държави.
  • Достъп до нашето мобилно приложение.
  • 360 градуса бенчмарк (изследване) преди и след семинара (това е запитване или искане на обратна връзка от колеги, подчинени или шефове в организацията ви, с цел набелязване на слаби страни или подобрение на силни страни).

Семинарът се предлага като 2 дни от 9-18 часа.


ПОРЪЧАЙ!
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

+359 884 222 646
+359 877 778 256


Цена за индивидуални клиенти (Отворени семинари):
600 лв. на човек без ДДС
Запишете се сега!

Цена за корпоративни клиенти:
(фирмени семинари)
Свържете се с нас чрез:
www.franklincoveybg.com/kontakti

.

Повече информация за обучението.

ЗАЯВКА ЗА ОБУЧЕНИЕ

  • Моля, опитайте се да попълните правилно полетата на заявката, както и да приемете условията за провеждането на семинара и съгласието за ползването на личните Ви данни.
  • След това ще получите потвърждение, че сте регистрирани за обучението на Вашия e-мейл.
  • В случай на проблем или въпрос, моля пишете на office@franklincovey.bg.

ПРИЕМАМ

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ОТВОРЕНИТЕ СЕМИНАРИ НА FRANKLINCOVEY.

Заявка

Заявката Ви бива потвърдена в момента, в който е успешно изпратена от сайта. Чрез тази форма, Клиентът се съгласява с условията на семинара и е един вид договор между него и FranklinCovey.

Плащане

Клиентът се ангажира да заплати 100% авансово стойността на целия семинар. Това е допълнителна гаранция за участието му. Моля плащането да бъде извършено до 5 работни дни от получаване на потвърждение за участие в семинара.

Отказ от семинара

Клиентът се задължава, в случай, че се отказва от участието си да информира организатора на обучението или офиса на компанията не по-късно от 10 работни дни преди семинара. В случай, че Клиентът се забави и отказът е получен след този срок, FranklinCovey удържа 50% от таксата за семинара.

Отмяна на семинар

В случай, че доставчикът на обучения не събере минималния брой участници си гарантира правото да отмени обучението като своевременно информира всички записали се.

Място на семинара

Седмица преди провеждането всеки участник получава мейл-покана, в която са упоменати логистичните детайли свързани с дадения семинар.

РАЗПЕЧАТАЙ ФОРМУЛЯРА/ЗАЯВКАТА

В случай, че компанията, в която работите не признава on line заявките, както и on line условията за записване, може да ги разпечатате, парафирате и ги предоставите в офиса на FranklinCovey сканирано, с куриер, по пощата или лично.

Заявка
Правилник