Анна-Мария Пеева

Анна-Мария Пеева е магистър инженер и магистър по психология на управлението, бизнес коуч и треньор, сертифициран медиатор, НЛП Мастер Практик и НЛП Практик.

В началото професионалният й път преминава през различни медии в ролята на водещ и сценарист – радио Фреш, радио Витоша, Канал 1 и Нова ТВ. Автор е на публикации в Капитал, Дневник, Стандарт, Труд, списания Максимум, Егоист, Харпърс Базар. В резултат на този натрупан опит и познанията върху човешката психология Анна-Мария се реализира и като медиен коуч, помагайки на мениджъри и публични фигури да усъвършенстват поведението си пред публика и медии.

През последните 8 години Анна-Мария работи в областта на корпоративните тренинги с търговски и мениджърси екипи от водещи компании в България. Като бизнес треньор тя е част от проекти с компании от ИТ, банковия, животозастрахователния и фармацевтичния сектор, както и от този на бързооборотните стоки.

Има експертиза в следните аспекти на тренингите за меки умения: водене на преговори, управление на конфликти, бизнес комуникация, управление на промяната, убеждаване и влияние, емоционална интелигентност, презентационни умения, умения за фасилитиране, лидерство, основни мениджърски умения, управление на екипи, управление на стреса, управление на гнева, бизнес медиация, целеполагане.

От две години е и фасилитатор на FranklinCovey България като е сертифицирана по 7-те Навика на високоефективните хора и се подготвя за сертификация по практиката Доверие. Стилът и на водене е уникален като това се прояви в най-силна степен на една от конференциите на FranklinCovey през 2017г. събрала 150 участници от HR и бизнеса.

Паралелно с работата си като треньор, Анна-Мария има и психотерапевтична практика.