Горан Йорданов

Горан Йорданов е магистър по хотелиерски мениджмънт с получено отличие от „Manchester Metropolitan University” и е член на множество престижни организации в тази област. Средното си образование е завършил в Cezar Ritz College в Швейцария, едно от най-ценените учебни заведения за работа в сферата на туризма и обслужването в света.

Понастоящем Горан е главен Регионален Мениджър на SEG (Swiss Education Group). Също така кариерата му в миналото е преминала и през Carlton Ritz и Hyatt.

Kaто гост-лектор е обучавал хотелиери, предприемачи и млади хора в различни държави и на различни езици за организации като Junior Achievement, HIM, Hotel Institute Montreux, HRC Culinary Academy България, Unilab Ukraine и много други.

Сферите, в които непрестанно се развива и предава знанията си са обслужването, емоционалната интелигентност, управлението на кадри и мотивацията. В работата си в Швейцария, Горан се запознава с принципите на Стивън Кови и изучава, както и прилага 7-те Навика на високоефективните хора, система, която е убеден, че трябва да бъде преподавана навсякъде от бизнес практици и вдъхновители.

От 2017г. е фасилитатор на FranklinCovey България по практиките: Ефективност, Продуктивност и Лидерство като е изключително ценен лектор по всички програми на 7-те Навика – ключова програма и лидерство, в обслужването и мениджмънта. Харизматична и енергизираща личност с богат опит, който иска да предаде.

Владее английски, френски, руски и испански.