Наталия Девина

Наталия Девина е организационен консултант, бизнес трейнър и коуч.
Опитът И датира от 1996г. и включва както работа за големи корпорации, така и обучения за стартиращи бизнеси и компании, включително и за отделни експерти и мениджъри на високи позиции.
Кариерата И включва работа за гиганта PricewaterhouseCoopers, където преподава вътре в организацията и иницира различни курсове и програми. Обучава и по психология на управлението в Международния Институт по Икономика и Бизнес Администрация в Рига, Латвия студенти, магистърска степен. Член е на ANSE (Association of National Supervisors of Europe) и на LSA (Latvian Supervisor’s Association).
Ментор и коуч е на редица управители и топ мениджъри в няколко европейски страни за различни индустрии.

Образованието И обхваща магистърска степен по организационно консултиране от Университета Страдина в Рига и бакалавърска степен по стопанско и бизнес управление от Техническия Университет в Рига.

Сферите, в които непрестанно се развива и, за които е консултант са: мениджмънт развитие и лидерство, индивидуален и екипен „performance” коучинг (ориентиран към резултатите), развитие на човешките ресурси, експертно консултиране на HR специалисти, продажби, управление на конфликтите и управление на промяната. Наталия споделя опита си в няколко държави, между които Латвия, Естония, Литва, Унгария, Румъния, Русия, Великобритания, Казакхстан и Швеция. От скоро живее и преподава и в България. Работи основно на руски, английски и латвийски. В момента усъвършенства и българския език.

Сертифициран фасилитатор на FranklinCovey e oт 2011г. като преподава всички предмети от практиката Ефективност – 7-те Навика (Основи, Мениджъри, Ключова, приложение в обслужването и продажбите), 5-те Избора (практика Продуктивност) и Лидерство.
От 2013г. е и сертифициран Apple коуч.

Обича да пътува, спортува и развива уменията си в сферата на консултирането. Чаровна и завладяваща, има на какво да научи аудиторията и е ценен експерт за екипа ни в София.